SAM-Wapenmagazine

 

 

 

 

 

  

 

Het Nederlandstalige tijdschrift SAM-Wapenmagazine is al meer dan 25 jaar het toonaangevende wapenmagazine van Nederland en BelgiŽ. Het blad telt 68 pagina's in full-colour met kwalitatief uitstekende fotografie, en verschijnt zes keer per jaar.
SAM-Wapenmagazine wordt geschreven voor liefhebbers, sportschutters, verzamelaars en professionals. Het bericht uitgebreid over de belangrijkste wapenbeurzen, en heeft vaste rubrieken over optiek, outdoor en wapenveilingen. Daarnaast is er in elk nummer een rubriek met boekrecensies.
In SAM-Wapenmagazine komen zowel oude als nieuwe wapens, sportwapens en militaire wapens aan bod. In elk nummer worden drie of vier moderne wapens getest, inclusief luchtdrukwapens. Daarnaast is er volop aandacht voor historische (militaire) wapens. SAM-Wapenmagazine is het officiŽle orgaan van de Nederlandse Vereniging ter Bevordering en Instandhouding van Wapenverzamelingen 'Edouard de Beaumont'.
SAM-Wapenmagazine is verkrijgbaar via een abonnement of bij de betere boekhandel en kiosk. Het blad kost in de losse verkoop Ä 7,95 in Nederland en Ä 8,50 in BelgiŽ.

 

 
SAM-Wapenmagazine BV  Postbus 446  6800 AK Arnhem  Telefoon: 026-4432654  Fax: 026-4465191